Ismerkedjen vicces nácikkal
az iwiw-ről!

A nyíltan neonáci radikális kucuginfo előszeretettel teszi közzé, a jogszerűen intézkedő magyar rendőrök fényképeit illetve iwiw-es adatlapjaikat. Olyan emberekét, akik a nyilas uszítókkal szemben a többséget védelmezik és szerencsétlen törvényeink miatt azt is vállalják, hogy szidalmazzák és leköpjék őket.
A kucuggal szemben mi csemegézgessünk a gyűlöletet gerjesztő, beteg eszméket nyíltan hirdető „emberek” iwiw-es adatlapjai közt, hátha a tágabb környezetüket is sikerül felvilágosítanunk kikkel is élnek egy helyen…

Elsőként Ábrányi Attila debreceni neonáci, aki az alábbi képet tette ki magáról. A nyilvánvalóan betegarcú náci 40 éves és kinézete, tokás feje alapján nem csodálkozunk rajta, hogy egyedülálló. A tervezőként dolgozó radikálist remélhetőleg főnökei és megbízói is felismerik.

A pálfai Bertalan Richárd saját bevallása szerint lopja a napot (miért is dolgozna, tüntetni egyszerűbb) valamint Hitler és Szálasi idézetekkel színesíti iwiw-es adatlapját. Íme a magát Sturmfuhrer-nek nevező szerencsétlen képe:
A pécsi neonáci Fekete Zoltán Hunor büszkén pózol adatlapján Szálasi képével és nyilaskereszttel díszített pólójában. A fényképe alapján kb. 50 kilósnak saccolt radikális, talán egyszer összefut olyanokkal, akik tudtára adják nemtetszésüket a pólója miatt. Röhögjünk közösen a szakállas szittyán:
A burkolóként dolgozó budapesti Horváth Csaba horogkereszttel díszíti iwiw adatlapját és „természetesen” Sieg Heil-el köszönti az oda tévedő megdöbbenteket. Képei között szerepel Hitler és Mengele is, utóbbi kár, hogy nem rajta kísérletezett… Ha valamelyik olvasónknál netán burkolnak, akkor javasoljuk, vegye szemügyre a munkásokat és ha felismeri köztük az alább látható szélsőséges nácit, akkor keressen más vállalkozót! Horváth Csaba:
Az alább látható buflák, a 40 éves budapesti Smahulya László sem átallja horogkeresztes pólóban fotóztatni magát. Ugyanúgy, mint az előbbi díszmagyarok Smahülye is büszkén hirdeti magáról, hogy nem szeret dolgozni, az arcáról lerívó értelem miatt pedig a tanulásra eleve esélytelen a nyomorult fasiszta.
A túlművelt, 20 éves budapesti raktáros Vincze Márton kolduló, színes bőrű kisfiún viccelődik és a Klu Klux Klan-t élteti a képei között, reméljük ezt majd főnökei is értékelik a Start Autó Kft-nél. A radikális hájas testét elnézve megállapítható, hogy nyilván nem éhezett soha, a mögötte lévő kőbányai utcatábla pedig azt bizonyítja, hogy a dagadt árja bizony szeret lopni… Reméljük Kőbánya polgármestere feljelentést tesz a bűnöző ellen. Rendőrök! A Harmat utcai táblatolvajt megtaláltuk. Vincze Márton: