2007. október 31.


Oszkár a kurucinfo lesifotósa

Lencsevégre kapták a magyar rendőröket fotózgató nyilas firkászt
frissítve


Egy olvasónk lencsevégre kapta az egyik rendőröket fényképezgető kucug.info főbűntársat.
A képen látható kb. 50 év körüli férfi, szinte az összes szélsőjobboldali rendezvényen felbukkant már fotóstáskájával.

Egy olvasónk állítja, a Magyar Gárda újabb 500 tagjának (azaz a „magyar gárdistáknak” csúfolt népi táncos gyülekezet –a szerk.) avatásán is látta Novák Előd és az egyébként rendkívül magas Kürk Roland közvetlen társaságában a Hősök Terén. Több másik olvasónk pedig arról számolt be napokkal ezelőtt, hogy látta, amint Novák Előddel a szélsőjobboldali rendezvényt biztosító civil ruhás nyomozókat (azaz a szedett-vedett fasisztoid csürhe biztonságos felvonulásáért felelős,a zsebeseket és a rendbontókat figyelő rendőröket -a szerk.) kapta lencsevégre. És lám, a felvételeket a torzult személyiségű szittya-bűnözők kedvenc internetes szennyoldalára nemrég fel is helyezték, mint „rendőrspiclikről” készült képeket.
Olvasónk levele szerint a szemüveges, 5.11 feliratú baseballsapkát viselő férfit maga Novák Emőke szólította „Oszkár”-nak a lesifotózásról való elvonulásuk során a földalattira várva.
A férfi már korábban is a Partizaninfo látókörébe került, mint a szélsőjobboldal fotósa és több képünk is volt róla, azonban szerepe mindezidáig nem volt tisztázott.
Mivel olvasónk levele szerint a vélhetően jobbikos férfin (azaz a sunyi lesifotóson, aki a rendszerváltás előtt csöndben lapított, mint „akna” a fűben és eszébe sem jutott volna egy vöröscsillagos rendőrposztot fotózgatni -a szerk.) sajtós kitűző is volt, így vélhetően megtalálható lesz valamelyik szélsőjobboldali orgánum fotoriporteri állományában. Aki felismeri, küldje be a magyar rendőrök elleni uszításért felelős, személyiségi jogokat semmibe vevő bűnöző teljes nevét, lakcímét, telefonszámát, gépkocsija rendszámát közzététel, illetve egy kis elbeszélgetés céljából!
Ugyanaz a személy:



Frissítés:

Sokasodik az "Oszkár" néven futó szélsőjobbos fotós férfiről beérkező információdömping

Olvasóinknak hála, egyre több értékelhető információ érkezett be a magyar rendőröket fényképező szélsőséges fotóriporterről, akit egy olvasónk szerint Maga Novák Előd szólított Oszkárnak. Megnyugtatásul közöljük, hogy az információk ellenőrzés alatt állnak, így azokat később hozzuk nyilvánosságra.

Mindenesetre egy videofelvétel, amelynek kezdő képei éppen Oszkárt mutatják: Oszkár_filmen_itt.