Arcpirító képek
Fáber Károlyról
A rendszerváltó „kisember” sanyarú élete

Az alábbi képeket maga Fáber károly, a Rendszerváltó Fórum elnöke tette közszemlére az iwiwes_adatlapján.

Fáber Károly milliomos vállalkozó, a Kossuth téri demonstrációk egyik felelős szervezője, az Magyar Nemzeti Bizottság 2006 és a Forradalmi Nemzeti Bizottság tagja, a Rendszerváltó Fórum vezetője.
Fáber Károly, 2007 őszén, az Mtv székház elleni terrorcselekmény évfordulójára hirdette meg az ún. Y tervet, mely a minisztériumok és hivatali épületek törvényellenes blokád alá helyezését, a bent rekedők fogjul ejtését tűzte ki célul. Fáber károly - ugyancsak a terv részeként - azt ismertette: az országgyűlési képviselők lakását is blokád alá vonnák, hogy a honatyák ne tudjanak bejutni a Parlamentbe.
Fáber Károly fentieken túl részt vett a kurucinfo által megszervezett törvényellenes hídfoglaláson is, ahol hangadóként a rendőrökkel szembeni nyílt ellenállásra uszította bűntársait. Előállításakor a televízió kamerái előtt arcpirító módon azt kiabálta, hogy „ő csak egy járókelő”. Természetesen előállítását követően, ismerve a meggyengített jogrendszerünk életképtelenségét, néhány óra múlva kiengedték.
A képek tanúsága szerint Fáber Károly itt nem éppen a rendszerváltás vesztese, azaz a megkeseredett kisember, akinek egyetlen reménye az életben maradásra, ha lemond a kormány.
Tanulságos kis összeállítás, hogy nyomorog egy rendszerváltó kisiparos.