2007. június 20.

Szorul a hurok Elter Zsanett körül


A Budapesti Nyomozó Ügyészség nyilvánosságra hozta az elkészült DNS vizsgálat eredményét, amely szerint NEM MUTATHATÓ KI, hogy a gyanúba kevert és meghurcolt öt rendőr érintkezett volna a feljelentést tevő 21 éves Elter Zsanett nevű bártáncosnővel. A Zsanett-től levett mintákból több -egyes információk szerint 6 különböző- férfi DNS-ét mutatták ki, melyek között nem szerepel egyik gyanúsított rendőr DNS-e sem.

A Partizaninfo az ügy kirobbanásától kezdve kiemelt figyelemmel kíséri az elmúlt időszak leginkább vitatott és legfelkapottabb rendőrellenes politikai ügyét, mely során öt magyar rendőrt helyeztek 34 napra előzetes letartóztatásba, két főkapitányt váltottak le és egy rendészeti minisztert csupán egy, azaz egy tanúvallomás alapján.
Az új rendészeti miniszter a DNS vizsgálatok nyilvánosságra hozatalakor az esettel kapcsolatban beismerte, hogy „érdemes a tapasztalatokat levonni.”

Kicsoda E. Zsanett?

Az elmúlt időszakban, a Partizaninfo több munkatársa komoly adatgyűjtést végzett a 21 éves E. Zsanettként feltüntetet állítólagos sértettel kapcsolatban.

Mint megtudtuk, E. Zsanett nem más, mint Elter Zsanett, aki a mostani feljelentését megelőzően már 4 különböző esetben tett feljelentést egyes személyek ellen erőszakos közösülés, vagy erőszakos fajtalanság miatt.
Az éjszakából ismert 165 cm. magas, 45 kg. súlyú Zsanett hirdetései, fotói több portálon is megtalálhatóak. Mint ismeretes volt már ellene büntetőeljárás is, lopás miatt, bár ügyészségi informátorunk szerint azt később bizonyíték hiányában megszüntették.

Miután sok szélsőséges azzal igyekszik bizonyítani az eddig ellenségként kezelt Hooligans együttes baráti köréhez tartozó Zsanett állításainak igazát, hogy egy 21 éves lánynak nincs motivációja ártatlanul feljelenteni öt tisztességes rendőrt, minden követ megmozgattunk a lehetséges motiváció megismeréséért. Megtaláltuk!
1. Az egyik gyanúsított rendőr számára nem ismeretlen Elter Zsanett neve és Elter Zsanettnek sem ismeretlen az egyik meggyanúsított rendőr, hiszen Zsanettel egy helyről származik, sőt korábban jóban is voltak. Sajnos egyelőre többet nem sikerült ezzel kapcsolatban megtudni, azonban mindenképpen felveti egy esetleges bosszú lehetőségét.
2. Mint ismeretes, az Elter Zsanett által vett kenetmintában több különböző ismeretlen személytől származó DNS-t mutattak ki, amely bőven származhat egy valódi, a rendőri intézkedés előtt történt esetleges erőszakból is, amelynek tetteseit –vélhetően félelemből- nem merte a lány felfedni, viszont kapóra jött a vele talán nem túl barátságosan, vagy korrekten viselkedő volt ismerős rendőr és annak társai…