2007. 02. 29.



Fortélyos félelem igazgat?


A Kurucinfo nevű nyilasportál uszító hangnemben közzétette Ambrus Zoltán, volt Fideszes képviselő lakcímét és telefonszámát is!


Az uszítás eredménye nem maradt el. Több nyilas csőcselékkel megpakolt autó vette körül az aktuális ellenség házát.

Az Igazkuruc sem maradt rest. A hírre és az uszítás következményeire reagálva, most közzétesszük Novák Előd mobilszámát.

Miután Ambrus Zoltán, a polgári frakció képviselője bejelentette, hogy kilép a Fidesz vezette képviselőcsoportból, és függetlenként foglal helyet a testületben, a szélsőséges Kurucinfo azonnal, már február 25-én közzétette az általa árulónak titulált Ambrus lakcímét és telefonszámát.

(Hogy honnét szerezhették meg az országgyűlési képviselő adatait, azt csak találgatni tudjuk... Valószínüleg nem a telefonkönyvből...)

Nem sokkal később, a Kurucinfonak csúfolt nyilasportál leközölte azt az olvasói levelet is, melyben egyik lelkes aktivistájuk a politikus zakatásáról számol be:

"Péntek este Egerből 10 személygépkocsival meglátogattuk az áruló képviselőt xxx (moderálva a szerk. által) utcában álló házánál.. Érkezésünkkor már egy polgárőr alakulat és egy rendőrségi autó állt az áruló háza előtt, akik távozásra szóllítottak fel. Némi vita után Hatvan város rendőrkapitánya is megjelent. Ö engedélyezte, hogy becsöngessünk a júdás házába. (Szép nagy, új ház, az első cím ahova mentünk egy lakótelepen van, ott csak lakása van a nyomorultnak). Temészetesen nem nyitott ajtót. Országos demonstrációt kívánunk a ház elé szervezni. És ki kívánjuk szólítani az árulót."

A fentiekből látható a Kurucinfo és az általa felhergelt csőcselék valódi célja: a megfélemlítés.
A szélsőjoboldal az ilyen és ehhez hasoló megnyilvánulásaival igyekszik félelemben tartani most már nem csak az igazságszolgáltatásban dolgozókat, ügyészeket, bírókat, a redőrség munkatársait, a médiában dolgozó közéleti személyeket, hanem a nekik nem tetsző politikusokra is ilyen formán próbál nyomást gyakorolni. Ez lenne, az általuk oly sokszor emlegetett demokráca?
Talán a leginkább elgondolkodtató a dologban, hogy egyes felhergelt -és úgy látszik nagyon ráérő- személyek azonnal ugranak, mint a kutyák és esnek neki a Molnár Balázs és csapata által árulónak kikiáltott aktuális ellenségnek.

Az Igazkuruc reagálva a történtekre, most közzéteszi Novák Előd mobilszámát!

Kattintson a Kurucinfo bűnözőit bemutaó oldalra!

Reméljük, mi is hamarossan leközölhetjük a náci Novák Előd, egyes önkéntes, bátrabb olvasónk hívásaira történő reakcióijának hanganyagát!

Rajtunk nem múlik...



Portré:


Kicsoda Tudós-Takács János?



Tudós-Takács János, az 1936-ban született hungarista, nyugalmazott plébános, eredeti neve Takács János. Hogy mitől lett tudós, arra több feltevés is létezik. A Magyar Nemzet 1970. május 28-i száma "A sikkasztó álmagántanár üzelmei" címmel tudósított arról, hogy Takács a Bizományiban kölcsönzött tárgyakat adott el, és egy ilyen alkalommal derült ki, hogy személyi igazolványába hamis adatokat írt be, és a metafizika, filozófia doktorának, egyetemi adjunktusnak adta ki magát. Feltehetően így került eredeti neve elé az általa választott "Tudós" előtag is.
Tudós-Takács János a Darvin Irving antiszemita eszmeiségű könyvének fordítója, valmint a Pannon Front című, uszító szélsőjobboldali lapnak – a hungaristák magas színvonalú ideológiai folyóiratának – is munkatársa. (Az 1995-ben indult kiadvány főszerkesztője, Bognár József a 24. órában többek között a következőket nyilatkozta céljaikról: "Magyarországi viszonylatban mindenekelőtt Szálasi Ferencet szeretnénk az őt megillető helyre tenni a magyar tudatban.")
Tudós-Takács János neve 1994-ben, az úgynevezett "első hungarista perben tűnt fel"a nyilvánosság előtt.
Tudós Takács azonban néhányan már a múlt rendszerből is jól ismerték. "Lázár" fedőnéven az 1960-as években "egyházi vonalon foglalkoztatta a III/III alosztály. Takács antiszemitizmusa heveny konzervativizmussal párosult, és ezért még az állambiztonsággal is szívesen együttműködött az általa túl liberálisnak tekintett progresszív egyházi személyek ellen. Paptársára, Hagemann Frigyesre állították rá, akiről azt gondolta (egyébként tévesen), hogy zsidó származású, és a legképtelenebb rágalmakat terjesztette róla.
Takács János elvhű hungaristaként továbbra is a Vér és becsület nevű hivatalosan betiltott, de máig működő nyilas-szervezet állandó meghívott vendége és lelkes szónoka.




Továbbra is várjuk a közélet nyugalmát megrontó, társadalmi békétlenséget okozó szélsőséges személyekről, szervezetekről és azok vezetőiről szóló adatokat, információkat!


új címünk: igazkuruc.hotmail.com


-Igazkuruc-