2007. 02. 29.



Fortélyos félelem igazgat?


A Kurucinfo nevű nyilasportál uszító hangnemben közzétette Ambrus Zoltán, volt Fideszes képviselő lakcímét és telefonszámát is!


Az uszítás eredménye nem maradt el. Több nyilas csőcselékkel megpakolt autó vette körül az aktuális ellenség házát.

Az Igazkuruc sem maradt rest. A hírre és az uszítás következményeire reagálva, most közzétesszük Novák Előd mobilszámát.

Miután Ambrus Zoltán, a polgári frakció képviselője bejelentette, hogy kilép a Fidesz vezette képviselőcsoportból, és függetlenként foglal helyet a testületben, a szélsőséges Kurucinfo azonnal, már február 25-én közzétette az általa árulónak titulált Ambrus lakcímét és telefonszámát.

(Hogy honnét szerezhették meg az országgyűlési képviselő adatait, azt csak találgatni tudjuk... Valószínüleg nem a telefonkönyvből...)

Nem sokkal később, a Kurucinfonak csúfolt nyilasportál leközölte azt az olvasói levelet is, melyben egyik lelkes aktivistájuk a politikus zakatásáról számol be:

"Péntek este Egerből 10 személygépkocsival meglátogattuk az áruló képviselőt xxx (moderálva a szerk. által) utcában álló házánál.. Érkezésünkkor már egy polgárőr alakulat és egy rendőrségi autó állt az áruló háza előtt, akik távozásra szóllítottak fel. Némi vita után Hatvan város rendőrkapitánya is megjelent. Ö engedélyezte, hogy becsöngessünk a júdás házába. (Szép nagy, új ház, az első cím ahova mentünk egy lakótelepen van, ott csak lakása van a nyomorultnak). Temészetesen nem nyitott ajtót. Országos demonstrációt kívánunk a ház elé szervezni. És ki kívánjuk szólítani az árulót."

A fentiekből látható a Kurucinfo és az általa felhergelt csőcselék valódi célja: a megfélemlítés.
A szélsőjoboldal az ilyen és ehhez hasoló megnyilvánulásaival igyekszik félelemben tartani most már nem csak az igazságszolgáltatásban dolgozókat, ügyészeket, bírókat, a redőrség munkatársait, a médiában dolgozó közéleti személyeket, hanem a nekik nem tetsző politikusokra is ilyen formán próbál nyomást gyakorolni. Ez lenne, az általuk oly sokszor emlegetett demokráca?
Talán a leginkább elgondolkodtató a dologban, hogy egyes felhergelt -és úgy látszik nagyon ráérő- személyek azonnal ugranak, mint a kutyák és esnek neki a Molnár Balázs és csapata által árulónak kikiáltott aktuális ellenségnek.

Az Igazkuruc reagálva a történtekre, most közzéteszi Novák Előd mobilszámát!

Kattintson a Kurucinfo bűnözőit bemutaó oldalra!

Reméljük, mi is hamarossan leközölhetjük a náci Novák Előd, egyes önkéntes, bátrabb olvasónk hívásaira történő reakcióijának hanganyagát!

Rajtunk nem múlik...



Portré:


Kicsoda Tudós-Takács János?



Tudós-Takács János, az 1936-ban született hungarista, nyugalmazott plébános, eredeti neve Takács János. Hogy mitől lett tudós, arra több feltevés is létezik. A Magyar Nemzet 1970. május 28-i száma "A sikkasztó álmagántanár üzelmei" címmel tudósított arról, hogy Takács a Bizományiban kölcsönzött tárgyakat adott el, és egy ilyen alkalommal derült ki, hogy személyi igazolványába hamis adatokat írt be, és a metafizika, filozófia doktorának, egyetemi adjunktusnak adta ki magát. Feltehetően így került eredeti neve elé az általa választott "Tudós" előtag is.
Tudós-Takács János a Darvin Irving antiszemita eszmeiségű könyvének fordítója, valmint a Pannon Front című, uszító szélsőjobboldali lapnak – a hungaristák magas színvonalú ideológiai folyóiratának – is munkatársa. (Az 1995-ben indult kiadvány főszerkesztője, Bognár József a 24. órában többek között a következőket nyilatkozta céljaikról: "Magyarországi viszonylatban mindenekelőtt Szálasi Ferencet szeretnénk az őt megillető helyre tenni a magyar tudatban.")
Tudós-Takács János neve 1994-ben, az úgynevezett "első hungarista perben tűnt fel"a nyilvánosság előtt.
Tudós Takács azonban néhányan már a múlt rendszerből is jól ismerték. "Lázár" fedőnéven az 1960-as években "egyházi vonalon foglalkoztatta a III/III alosztály. Takács antiszemitizmusa heveny konzervativizmussal párosult, és ezért még az állambiztonsággal is szívesen együttműködött az általa túl liberálisnak tekintett progresszív egyházi személyek ellen. Paptársára, Hagemann Frigyesre állították rá, akiről azt gondolta (egyébként tévesen), hogy zsidó származású, és a legképtelenebb rágalmakat terjesztette róla.
Takács János elvhű hungaristaként továbbra is a Vér és becsület nevű hivatalosan betiltott, de máig működő nyilas-szervezet állandó meghívott vendége és lelkes szónoka.




Továbbra is várjuk a közélet nyugalmát megrontó, társadalmi békétlenséget okozó szélsőséges személyekről, szervezetekről és azok vezetőiről szóló adatokat, információkat!


új címünk: igazkuruc.hotmail.com


-Igazkuruc-



Amit a Kurucinforól tudni kell!


A nyilas Kurucinfo impresszuma:


Kiadja: WBY Ltd. - azonosíthatatlan vállalkozás
Az igazgatótanács elnöke: Jan Haugwitz B.a.H. (Haugwitz János XV. századi zsoldosvezér, Mátyás király Fekete Seregének főparancsnoka)
Kiadóigazgató: Libényi János (szabósegéd, 1853-ban merényletet kísérelt meg Ferenc József császár ellen)
Executive producer: Héjjas Iván (a fehérterror hírhedt különítményparancsnoka)
Helyettes főszerkesztő: Hohenstauf Frigyes (I. Barbarossa Frigyes német-római császár, a "rőtszakállú" uralkodó a XII. századból)
PR-manager: Jaross Andor (a német megszállást követően belügyminiszter, több "zsidórendelet" megalkotója)
Kommunikációs igazgató: Rákay Fülöp (a név Rákay Philipre, a Fidesz nagygyűlései "ceremóniamesterére" utalhat, aki a Népszavának azt mondta: ezt visszautasítja, és fel fogja szólítani a portált, hogy távolítsák el nevét a honlapról)

Logisztika, szállítmányozás: Endre László - A deportálásokat végzô egyik államtitkár.
1945. vagy '46-ban felakasztották.

Disztribúció: Leslie Baky - Baky László - A deportálásokat végzô másik államtitkár.


Látható, hogy a Kurucinfo már az impresszumában is vállalja nyilas eszmeiségét. Majdnem minden kiadói és szerkesztői pozícióban álneveket sorolnak fel. A nyilas háborús bűnösök nevének felhasználása egyszerre provokál, és üzeni a megfoghatatlanságot.
Az önbizalom nem teljesen megalapozatlan, hiszen a Kurucinfon - egy folyamatban levő nyomozás, és az adatvédelmi biztos felszólítása ellenére - most is több személyes adat található, például a korábbi zavargások ügyében eljáró "vérbírák" és ügyészek neve, címe és telefonszáma, valamint egy kokárdát viselő "magyar" kislányt állítólag alaposan helybenhagyó "Dávid csillagos" elérhetősége is.
A portált 2005 őszén indította a Magyar Hírforrás Alapítvány (MHA), akkor még kuruc.hu címmel. A végződés ezúttal fontos, hiszen a .hu oldalakat Magyarországon jegyzik be, szervereiket a határokon belül tárolják. Az alapítvány célja – mint arról lapunknak az egyik alapító beszámolt – nemzeti érzelmű (értsd: nyíltan jobboldali) netes hírforrás üzemeltetése volt. (Az MHA emellett a revizionista nemnemsoha.hut és a Kárpátia havilapot adja ki.)– Alig két hónapig tudtunk együttműködni a kuruc.hu szerkesztő- és szerzőgárdájával – meséli az MHA egyik befolyásos tagja. – Minősíthetetlen, artikulálatlan és szofisztikálatlan hangot ütöttek meg cikkeikben, amelyekkel nem értettünk egyet. A problémáinkat nem értették meg, nem akartak változtatni a hangnemen, ezért különváltak az útjaink. Többet ártottak az ügyünknek, mint amennyit használtak.
A szakítás után a kuruc.hu gyorsan magára talált, új néven – Kurucinfo –, új helyen újrakezdte tevékenységét. Úgy tudjuk, az újrainduláskor hivatalosan is Molnár Balázs (=Horváth zsolt)főszerkesztette az orgánumot, Novák Előd (a kormányellenes tüntetések kisdobosa) hathatós támogatásával.

A portál főszerkesztője kijelentette: nem vezetője a netes hírlapnak, hisz annak impresszumában Horváth Zsolt neve szerepel főszerkesztőként. (Emlékezetes, a Schmidt Mária elleni cikket írták alá e névvel.) Molnár megjegyezte: csak néha írogat a netre, amúgy tanárember. Végül közölte: csupán félmillió forint ellenében hajlandó felvilágosítással szolgálni a Kurucinforól. Ennyit azért nem ér.
Molnár egykori barátai annyit tudni vélnek: jelenleg a szerkesztőség néhány lelkes amatőrből áll.– Nem klasszikus újságírók, akik utánajárnak a dolgoknak – mondja egy radikális aktivista. – Van polgári foglalkozásuk, és ha eszükbe jut valami, általában egy összeesküvés-elmélet,
akkor azt bepötyögik a gépbe, és kirakják.
Miből telik minderre? – kérdeztük segítőinket. A Kurucinfo belső viszonyait ismerő informátorunk szerint az indulástól tavaly októberig egy tehetős szponzor állt mögöttük, ám ő is magára hagyta a portált, miután az „felvállalta az októberi forradalmat”. Támogató híján komoly anyagi gondokkal küzdött a társaság, annak ellenére, hogy néhány Amerikába és Ausztráliába kivándorolt magyar segíti a munkájukat.
Amikor a Kurucinfo a tavalyi zavargások ügyében eljáró bírák és ügyészek, illetve újságírók adatait tette közzé, akkor a cél alig titkoltan az igazságszolgáltatás tagjainak és a sajtó munkatársainak megfenyegetése volt. Majtényi László, megkérdezett volt adatvédelmi biztos nem vitatja, hogy egy jogállamban minden törvénysértés ellen fel kell lépni, ám szerinte tartózkodni kell az események „túlreagálásától” is. A hatalom nagy szívességet tesz, ha túl komolyan veszi az efféle szélsőségeket – fogalmazott, emlékeztetve arra, hogy a múlt század harmincas éveiben durva módszerekkel vertek szét egy nyilas tüntetést, és a párt a következő választáson minden korábbinál jobban szerepelt.
Azon egyetlen jogász sem csodálkozik, hogy a portál ellen eddig hivatalból nem indult uszítás miatt eljárás. Noha a szerzők antiszemita, rasszista, uszító szövegekkel töltik fel az oldalt, a magyar joggyakorlat szerint sajnos ez mindaddig nem bűncselekmény, amíg valaki valóra nem váltja a lapon megfogalmazott fenyegetőzéseket.
A tűzfalon már megjelent a jel, de kérdéses, hogy egy ilyen liberális demokrácia le tudja-e mosni még időben.

(Forrás: 168 óra, Népszava, Népszabadság)








Jelentkezett az útjelzőtáblás "kalapácsvető"




védőügyvédje





A nevét elhallgató ügyvéd szerint védence egyáltalán nem bűnös a terhére rótt vádban, hiszen –állítása szerint- a kalapácsvetőként megforgatott, majd az álló rendőrsorfalba hajított betonozott végű táblát szándékosan úgy dobta el, hogy az véletlenül se okozzon sérülést…
Köszönjük ügyvéd Úr! Pedig már kezdtük azt hinni, hogy ez a derék fiatalember szándékosan okozta három magyar rendőr sípcsonttörését…



A hős, akciója közben. Csak úgy süt belőle az óvatosság...

Még egy kép, hogy biztossak lehessünk a példás hazafi jóindulatában...





Megszólalt az Árpád-sáv


Több olvasói levelet is kaptunk, melyekben a kedves olvasók az árpád-sávos zászlót lengetők védelmében írtak. Ezekben a levelekben arra hívják fel az Igazkuruc figyelmét, hogy "valótlan az a nézet, mely szerint az árpád-sávos zászlót lengetőknek bármi közük lenne az antiszemitizmushoz, vagy más, szélsőséges nézetekhez". Előző, erről szóló cikkünkben, pont ezt cáfoltuk. Az Igazkuruc egyébkét nem osztja azt a véleményt, miszerint az Árpád-sávot be kéne tiltani. Az Igazkuruc, csak arra a jelenségre világított rá, hogy jelenleg az Árpád-sávos zászlót lengető személyek nem állnak távol a nyilas eszmeiséggel.


És akkor íme egy élő példa a sok közül:


Hegedüs Balázs a tipikus esete az árpád-sávos zászló, valamint az „én csak magyar vagyok” szlogen és a náci, gyűlölködő ideológia összekapcsolódásának. Hegedüs Balázs, a 35 éves, Győri lakos, szintén az iwiw portálon lengeti a jelenleg nyilasokkal szimpatizáló személyek által kisajátított lobogót.
Magáról természetesen ő is így ír: „Nem vagyok focihuligán, mert focimeccsre se járok. Nem vagyok ó és újfasiszta sem. Egyszerű magyar ember vagyok, aki tiszteli a múltat és az Őseit, de megvetéssel és utálattal gondol Népe árulóira


Később, ugyanitt az iwiw-en, egy bizonyos „bogárfórum”-ban 2007. január 09-én már megmutatta igazi énjét, valamint azt, miért is lenget „egyszerű magyar ember” létére árpád-sávos zászlót…Így nyilatkozik: „Érdemes megnézni, hogy sikítoznak a mocskos zsidók, mert Krisztina (Morvai–a szerk.) a szemükbe vágta a hazugságaikat. Felvirrad a nagy nap, a leszámolás napja. Máglyahalál vár ......"


Gyönyörű jövőkép....
Hát, egyenlőre ennyit az árpád-sávról...


-Igazkuruc-


Tanultunk a Kurucinfos nyilasoktól

Mostantól újra elérhetőek a gyűlöletre uszító kurucinfós neonáci bűnözők adatai, hisz tanulva a mocskolódásban élenjáró Kurucinfotól, ezentúl egy EU-n kívüli szerveren keresztül érhető el mindenki számára a bűnözőket bemutató több oldal.
Mivel az őszi randalírozók ügyében eljáró bírók és ügyészek, számos közéleti személy, valamint a Budapesti Rendőrfőkapitány Úr adatait, telefonszámát közzétevő kurucinfós bűnözőket bemutató magyar blogoldalt törölték, így maguktól a nyilas bűnözőktől voltunk kénytelenk tanulni.
(Tiszteletben tartottuk a freeblog.hu rendszer alapelveit, és bár sajnáljuk, de megértjük és elfogadjuk döntésüket.)
Továbbra is figyelje az Igazkuruc oldalait és terjessze minél szélesebb körben!


-igazkuruc-

Köszönjük a rengeteg, rekord mennyiségű adatot és információt, építő jellegű kritikát, valamint a bíztató szavakat, amiket olvasóinktól kaptunk meglepő mennyiségben!
Átolvastuk, kiértékeltük és a megfelelő oldalak tulajdonosainak továbbítottuk őket.
Ennek megfelelően kollégáink folyamatosan végzik a szükséges technikai-és sajtóhibák kijavítását.
Kérjük, hogy támogassa missziónkat azzal, hogy az Igazkuruc elérhetőségét széles körben terjeszti továbbra is!
Adatokat, információkat -bizonyítékkal, fotóval, linkkel- , vagy javaslatokat várunk továbbra is az igazkuruc@hotmail.com címre!


Így uszítsd a magyart!





És meglesz a gyümölcse:



Valóban csak az öszödi beszéd okozta ennek a jóasszonynak az önmagából kivetkőzött gyűlöletét?

Honfitársak! Ne hagyjátok magatokat gyűlöletre uszítani! Ne üljetek fel az ellenségkereső agresszív szélsőjobboldali propagandának!
Jelenleg le van gyengülve az ország gazdasági állapota. A történelem során, mindenütt a világban ehhez hasonló időszakokban nyert teret az emberellenes fasiszmus. Ne higyjetek nekik! Természetesen, egy nyilas gondolatvilágú csoport sem fogja nyíltan beismerni, hogy ilyen értékrendekkel bír. A hazánkat, a lobogónkat sajátítják ki, hogy könnyebben tudjanak szimpatizánsokat toborozni. Ne üljetek fel nekik!


-Igazkuruc-


Árpád-sávos zászló

Nemzeti jelkép, vagy neonáci szimbólum?

Ami az árpád-sávos zászló által képviselt gondolatiságot illeti, megosztott a társadalom.
Először is tudni kéne, mit jelent a jelkép. Jelkép az, aminek látványára egy bizonyos gondolatiságra, eszmére, stb. asszociálunk.
Az ősi Indiában, a horogkeresztet a Napisten szimbólumaként használták.
A II. Világháború óta, azonban szerte a világon az embereknek egyöntetűen a náci rémuralom jut az eszükbe a horogkereszt látványára. Tehát a mai ember számára már megváltozott a jel eredeti értelme, és szinte senki, még a művészettörténészek sem a Napistenre asszociálnak a horogkereszt láttán.
Mivel az 1944-es háborús bűnös nyilas pártkatonák karszalagja és zászlaja is mind árpád-sáv alapú volt, egyeseknek természetszerűleg a hungarista bűntettek jutnak eszükbe az árpád-sávos lobogó látványára, függetlenül attól, hogy eredetileg milyen más történelmi jelentéssel bírt. Az árpád-sávos lobogót napjainkban a neonáci csoportok, például a „Vér és Becsület" és a többi nyilas eszmeiségű radikális csoportosulás is minden rendezvényén használja. Nem véletlen, hogy ennek a jelképnek az árnyékában és nem a nemzeti lobogónk alatt vonulnak fel és nyilvánulnak meg demonstrációik alkalmával.
A szélsőséges csoportok természetesen igyekeznek azt a látszatot kelteni, hogy ők csak a „Nemzet és a Haza" érdekeit képviselik. Ezt tette és teszi minden diktatúra, hisz a hatalom megszerzéséhez tömegtámogatásra van szükségük.
Ne feledjük! Minden terror és diktatúra, addig kevésbé ismert, így még nem lejáratott jelképet használ. A ma hatalomra törekvő komolyabb és veszélyt jelentő, külföldről pénzelt szélsőjobboldali szervezetek sem fognak nyilas, vagy más a történelem során lejárt szimbólumot használni tevékenységeikhez, -néhány kivételtől eltekintve- hisz tudják, hogy a nép, azaz a lehetséges tömegbázis ezektől elhatárolódik.
Honfitársak! Ne üljetek fel az árpád-sávos zászlókat lengetők hazugságainak, vagy a már általuk megtévesztett személyek téves magyarázatainak! Megfigyelhető, hogy a nyilasoktól szóban elhatárolódó árpád-sávos csoportok burkoltan, vagy nyíltan, de mindenképpen radikális, szomszéd népek elleni háborútól sem visszarettenő, revizionista, antiszemita nézeteket vallanak.


Ne álljunk közéjük! Ne adjunk nekik tömegbázist!



-Igakuruc-



Ki is Wittner Mária?

1956 októberében, a győztes forradalom első napjaiban, a nép közé vegyülve megjelentek a nyilas végrehajtóbrigádok, akik feliratozott teherautókkal (Pl. Megállj Iczig! Most nem viszünk el Auschwitzig!) indultak összeszedni a „nemzet" ellenségeit. Kik voltak a nemzet ellenségei? Akiket ők annak gondoltak. A találomra, besúgások, régi haragosok egymásra mutogatásainak következményeként összeszedett honfitársainkat a nyílt utcán fejjel lefelé kötötték fel és kalapáccsal, botokkal verték szét fejüket több városban, szerte az országban.

Kevesen tudják, hogy abban az időben az Államvédelmi Hivatalhoz ugyanúgy soroztak be kiskatonákat, mint a honvédséghez, vagy a határőrséghez.
Több, védtelen, fegyvertelen 18-20 éves kiskatonát gyilkoltak így meg brutálisan a különböző hazafias színekbe öltözött szónokok által felhergelt tömegek.
Levéltári adatok segítségével végzett kutatómunka során került több, -a szélsőséges veszélyre felhívó- szervezet birtokába a felhergelt csőcselék gyilkosságait bizonyító felvétel. Az itt lentebb látható képen, a ma is országgyűlési képviselőként tevékenykedő Wittner Mária látható, egy felkoncolt ember holttestének helyszínén.

Azt csak feltételezni tudjuk, -bizonyítani nem-, hogy Wittner Mária jelen volt ennek az embernek az önkényes kivégzésénél, hallhatta könyörgését, láthatta utolsó tekintetét...


-Igazkuruc-


2007. február 17-i szám
Közlemény olvasói "feltevésekre"!
Az Igazkuruc nem élvez semmilyen politikai támogatottságot. Szerkesztői nem állnak kapcsolatban sem a MAZSIHISZ-al, sem egyik kisebbségi tömörüléssel sem.
Tagjait nem a kormány bérelte fel, és nem is élvezik a kormány támogatottságát. Ha ez így lenne, jobb, korszerűbb, szebb és összetettebb honlapot tarthatnánk fel, nem a jelenlegi infoblogunkat.
Ami a bűnözőket bemutató oldal hangnemét illeti:
A különböző, innen elérhető oldalakat más és más személyek szerkesztik konspiráltan egymás tevékenységéről tudva, ám egymástól teljesen függetlenül. A más oldalak hangneméért az Igazkuruc főoldala nem vállalja a felelősséget.
Felhívjuk a minket természetszerűleg kifogásoló Kurucinfo-szimpatizánsok figyelémét arra is, hogy a Kurucinfo nevű nyilasportálon sem jelentetnek meg olyan olvasói kritikát, amely nem áll összhangba portáljuk gondolatvilágával. Ugyanezt teszük mi is.
Végezetül: Az Igazkuruc infoblog célja nem a széthúzás erősítése, hanem a társadalmunkat és embertársaink lét-és vagyonbiztonságát veszélyeztető, szélsőséges személyek kilétének nyilvánosságra hozatala.

-Igazkuruc csapata-

Stop! Állítsuk meg a Kurucinfot!


"Így gondozd a zsidódat" és egyéb irodalmi művek

Kuruc.info, 2007. február 1.

"A megfelelően előkészített zsidót egy kamrába vágjuk, ahol trükkös a zuhanyrózsa. Bőrét megnyúzzuk, és sózva tároljuk. Kitűnő lámpaernyő készíthető belőle. Kivétel a vörös bibsi, ezeket kalapáccsal zúzzuk.
Nehogy megrohadjon a zsidó. Az összement zsidót péppé daráljuk és kitűnő disznóeledelt készítünk belőle."
És így tovább, még jó hosszan. A magyar nyilvánosságban eddig ilyet még nem írtak le. A gázkamrák, a gyilkolás nyílt ajánlásával a kuruc.info túlment minden határon – mondanánk, ha nem tudnánk, hogy megy még tovább is.
Addig, amíg meg nem állítják. Állítsátok meg a kuruc.info-t!
(forás: antiszemitizms.hu)
Mit is jelent a kuruc szó?

A kuruc szó a wikipédia szerin: A császár vagy a német ellen támadó felkelő magyar vitáz.
A kuruc, a Habsburgok ellen harcoló magyarországi felkelők elnevezése, mely a XVII. századtól jelenik meg. Többségük elbocsátott végvári katona, birtokát vesztett nemes, szökött jobbágy volt.
Az igazkuruc szerint az igazi kurucok semmi esetre sem emlékeztek volna meg az 1945-ös februári nyilas-német kitörési kísérlet évfordulójáról...



Közlemény!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni minden kedves olvasónkat, hogy az Igazkuruc nem a másként gondolkodó, vagy a más politikai véleményen lévő honfitársaink pellengére állításának céljából jött létre. Az Igazkuruc kizárólag a gyűlöletre uszító, mások létét és testi épségét veszélyeztető szélsőségesen megnyilvánuló bűnözők és azok támogatói kilétének felfedését tűzte zászlajára.
Figyelem! Nem járulunk hozzá olyan személyek adatainak nyilvánosságra hozatalához, akik csupán másként gondolkodnak, esetleg a közizléstől eltérő politikai nézetet vallanak, mindaddig, amíg nem terheli őket felelősség a gyűlölethullám és az ország kettészakítottságának kialakulásáért. Nem teszünk közzé olyan információt sem, amelynek hitelessége kétséges.
Ezt a lapot, a Magyarországot élhetetlenné tevő soviniszta, háborús uszító bűnözői csoportok internetes garázdálkodása generálta. Ez a portál nem más, mint egy önvédelmi reakció.
Sajnos jelenleg egy olyan országban élünk, ahol egymást nem ismerő emberek gyűlölik egymást tiszta szívből, csupán a másként gondolkodás okán. Egy olyan országban élünk, ahol az erőszakra éhes, önmagukat igaz magyarnak kinevező kisebbség, hadat üzent a békére és nyugalomra vágyó csöndes többségnek. Egy olyan országban élünk, ahol egyes szélsőséges, a hatóságok előtt ismert személyek szabadon, következmények nélkül, egyértelműen félelemkeltés céljából közzétehetik egyes igazságszolgáltatásban dolgozó bírók, ügyészek személyes adatait, lakcímeit, telefonszámait. Egy olyan országban élünk, ahol az eddig gyűlölet nélkül élő állampolgárok, különböző internetes portálokon maguk is nyíltan fenyegetik közéleti személyek és más állampolgárok életét, testi épségét csupán az ellentétes politikai vélemény okán. Egy olyan országban élünk, ahol lassan fél éve a nemzeti lobogó félelmet kelt az emberekben. Egy olyan országban élünk, ahol a kirekesztődés egyetlen ellenszere a nemzeti, antiszemita, klerikális nézetek feltűnő hangoztatása, az ilyen gondolatiságot tükröző külsőségek mutogatása. Egy olyan országban élünk, ahol a politikai válságot kihasználó, szervezetten működő, nyíltan fegyverkező csoportok, a jól kidolgozott internetes propaganda eszközével megtévesztik és maguk mellé állítják a becsületre, békére, tisztességes közéletre vágyó embereket is.
Ne hagyjuk!
Ne hagyjuk, hogy faji, vallási, etnikai hovatartozás, vagy politikai vélemény alapján bélyegezze meg és rekessze ki az ország egyik fele az ország másik felét!
Tudni kell, hogy a szélsőséges nézeteket valló, revizionista, a szomszéd népek, valamint a hazai kevésbé radikális, vagy más nézeteket valló, nyugalomra vágyó honfitársaink ellen folyamatosan gyűlöletet szító nézetek elsősorban az interneten keresztül mérgezik meg mindennapjainkat.
Kattintson a bal oldalon lévő oldalakra és máris megismerheti a kialakult gyűlölethullám elsőszámú felelőseit!
Elérhetőségünk továbbra is:
igazkuruc@hotmail.com
Szívesen fogadunk még több, a témához illő gondolatokat, esszéket, publicisztikákat, közleményeket, felhívásokat, melyeket, ha arra érdemesnek találunk, közzéteszünk.