Felismerték!
Felismerték a Teréz körúti autóst verő kopaszokat, valamint a telefonfülkés vandál neonácit is



Cikkünk nyomán, egy olvasónk arról tájékoztatott, hogy a három autósra támadó skinhead közül, melyek elfogását az mtv.hu honlapján is látta, kettőt felismert.
Tehát az október 23-án viperával, baseball-ütővel tüntetni érkező három agresszív szélsőjobbos neve sorrendben:
Platthy Bence, Bokonics Ákos és Nagy Ferenc Péter.


A képen látható Platthy Bence, Bokonics Ákos és Nagy Ferenc Péter, a 2007. október 23-ra szervezett rendezvények egyikére indult skinhead öltözetben, viperával, boxerrel és baseballütővel felfegyverkezve. A Teréz körúton haladva rövid szóváltásba keveredett egy másik arra közlekedő autó vezetőjével, ezért az azt vezető fiatalt és annak öccsét a támadó eszközökkel a helyszínen brutálisan összeverték. Bár a helyszínen lévő civil ruhás rendőrök mindhármukat a helyszínen elfogták, a bíróság gyorsított eljárásban feltételes szabadságvesztére ítélte mindhármukat és ismét a társadalomra, azaz ránk eresztették őket. A skinheadet olvasóink a helyszínen készült és a Partizaninfohoz eljuttatott fotók, valamint a televízióban látott felvételek alapján azonosították.

Megvan a vandál is

Olvasóink az október 21-i gárdaavatás után viselkedni nem tudó, Sieg Heilező, telefonfülkét részegen ütlegelő szélsőségest is felismerték.

A képen látható férfi nem más, mint Jónás Levente, a Jobbik Magyarországért Mozgalom kommunikációs igazgatója.