2007. október 25.


Őszinteségi roham

Novák Előd elismerte: politikai foglyok nincsenek

Az október 26-i hídblokádra való internetes felhívása során a kurucinfót alapító milliomos csemete elismerte:
"Most mondjuk ki: politikai foglyok nincsenek. Koncepciós eljárások, elítéltek vannak, de az utolsó fogvatartott szeptember 20-án szabadult. Ő Udvardi Ákos volt, az egyetlen rendőr, akit leültettek. Persze ő is a mi oldalunkról való: civilben a tévét ostromolta. Leveleztem vele azóta és korábban a börtönben is. Morvai Krisztina és Gaudi-Nagy Tamás sem tud másról."
(Tegyük hozzá: ez nem a romboló skinheadeket mosdató antiszemita Morvai Krisztina és az adócsaló zugügyvéd Gaudi-Nagy Tamás érdeme, hanem a bűnözőknek táptalajt biztosító életképtelen jogrendszerünk és a szélsőjobbos megtorlástól rettegő bíráink szerencsétlenkedése és kudarca. Morvai egyébként a mai napig ártatlanul börtönben tartott, kínzásnak alávetett hazafiakról hazudozik szemérmetlenül, például az Esti Hírlap 23-i számában. -a szerk.)


(Az egyik Morvai féle szabadságharcos a véres diktatúrában)


Novák Előd azt is kinyilatkozta, hogy:
"Ne féljünk, ha elvisz a rendőrség! Egy pesti srácnak a mai időkben illik is megjárnia legalább egyszer a fogdát. Aztán perelhet kártérítésért a Nemzeti Jogvédő Alapítvány segítségével. Három nap „láblógatásért” egymilliót keresni nem is olyan rossz, ugye?"


(Ez ám a véres diktatúra... Ilyen is csak a ló túloldalára átesett, kizárólag a bűnözői jogokért kardoskodó társadalmunkban történhet. Egy egészségesebb önvédelmi reakciójú társadalomban, a rombolásokra nyíltan uszító Toroczkaik, Butaházyk, Novák Emőkék, valamint a rendőröknek súlyos sérüléseket és az államnak több milliárdos kárt okozó huligánok egyszerre törnék a követ valamelyik büntetés végrehajtási intézet udvarán egy épülő új autópályához. - a szerk.)





Az október 26-i törvénytelen hídfoglaláson jelenlévő autókról, személyekről, főleg a rendőröket fotózókról várjuk a fényképeket közzététel céljából!