Törölték az uszító "enmagam" blogot


Bekeményített a kormány?


Törölte a freeblog.hu a leginkább kifogásolt nyelvezetű és tartalmú szélsőjobboldali blogot, melyet Sipos Zoltán Blogadmin készített hosszú hónapokon keresztül.
A jóérzésű emberek szemében gyomorforgató megnyilvánulásokat tartalmazó blog augusztus 31-én tűnt el az internet világából. Vélelmezhető, hogy a freeblog.hu részéről eme megkésett intézkedés összefügg azzal, hogy a kormányfő végre lépésre utasította a rendészeti minisztert a tűrhetetlen tartalmú internetes oldalak ellen.
Természetesen előbb-utóbb a Partizaninfora is sor kerül, hiszen a szélsőjobboldal ellen fellépő egyetlen (!) internetes szerveződés némelyik aloldala is alkalmazott nem megengedett módszereket az uszító bűnözők megismerése érdekében, azonban ennek csak örülni lehet, ugyanis ez azt jelenti, hogy ebben az esetben a szintén amerikai szerverről működő kurucinfot is sikerül eltörölni a színről. Amennyiben ez megtörténik, ismét van rá esély, hogy az internetvilág nyelvezete egy kissé visszafogottabbá, emberségesebbé váljon.
Korábbi cikkek: