2007. február 17-i szám
Közlemény olvasói "feltevésekre"!
Az Igazkuruc nem élvez semmilyen politikai támogatottságot. Szerkesztői nem állnak kapcsolatban sem a MAZSIHISZ-al, sem egyik kisebbségi tömörüléssel sem.
Tagjait nem a kormány bérelte fel, és nem is élvezik a kormány támogatottságát. Ha ez így lenne, jobb, korszerűbb, szebb és összetettebb honlapot tarthatnánk fel, nem a jelenlegi infoblogunkat.
Ami a bűnözőket bemutató oldal hangnemét illeti:
A különböző, innen elérhető oldalakat más és más személyek szerkesztik konspiráltan egymás tevékenységéről tudva, ám egymástól teljesen függetlenül. A más oldalak hangneméért az Igazkuruc főoldala nem vállalja a felelősséget.
Felhívjuk a minket természetszerűleg kifogásoló Kurucinfo-szimpatizánsok figyelémét arra is, hogy a Kurucinfo nevű nyilasportálon sem jelentetnek meg olyan olvasói kritikát, amely nem áll összhangba portáljuk gondolatvilágával. Ugyanezt teszük mi is.
Végezetül: Az Igazkuruc infoblog célja nem a széthúzás erősítése, hanem a társadalmunkat és embertársaink lét-és vagyonbiztonságát veszélyeztető, szélsőséges személyek kilétének nyilvánosságra hozatala.

-Igazkuruc csapata-