2007. október 17.



Polgárháborúra készülnek
október 23-án

22-én seregszemle, másnap utcai harcok



Több szélsőjobboldali internetes oldal leközölte a Magyar Önvédelmi Mozgalomnak csúfolt bűnszervezet felhívását, miszerint a nemzeti ünnepre tervezett harcban idézve őket „minden eszköz megengedett”. (Tehát a gyilkosságok, robbantások, élve felkoncolások, fosztogatások, keretlegények felfegyverzése, ahogy az a történelem során több ízben elő is fordult. - a szerk.)
Idézve a szégyenteljes felhívásból:

„Nemcsak a régen várt nemzeti összefogásról lesz szó ezen a napon, hanem fel szeretnénk mérni, hogy milyen erőben vagyunk mindenre elszántak. Ez a seregszemle dönti majd el, hogy merre vegyük az irányt. A Magyar Önvédelmi Mozgalom szerint minden megengedett a népirtó diktatúra ellenében. Erről mint a mozgalom tiszteletbeli elnöke többször beszéltem. Ha harcolni kell, fogunk, de most szervezetten fogjuk megvédeni magunkat, ha rákényszerít minket a hatalom”
(Az egyre elvetemültebb uszítók "rákényszerítésről" hazudnak, miközben egyedül ők azok akik több, mint egy éve a békevágyó emberekre kényszerítik beteges gyűlölködő és téves ideológiájukat. "Népírtó diktatúráról" hazudnak, miközben -sajnos- nekik bármi megengedett ma Magyarországon. Kártérítést fizetnek a kövekkel dobálózóknak, elítélik az életveszélyes, eltakart arcú, baseballütős, gyújtogató támadókat elfogó rendőröket, biztosítják a szélsőjobboldali tüntetéseket és rendezvényeket. Vajon Hunnia országában hány baloldali tüntetést, rendezvényt biztosítana Budaházy csendőrsége? - a szerk.)
Toroczkai László és Budaházy György, a két máig szabadlábon lévő szélsőséges bűnöző, ismét az utcára hívja a radikális jobboldal kendővel takart arcú huligánjait. Toroczkaiék egyértelmű terve -miután a vér nélküli, békés tüntetések "értelmetlenségéről" számtalanszor elmondták lesajnáló véleményüket- hogy a helyben felhergelt tömeg segítségével ismét felforgassák Budapest utcáit, a szélsőjobboldali, vérre vágyó hatalomátvétel céljából.
Ne hagyjuk!

Kérünk minden -élhető Magyarországra vágyó- honfitársunkat, hogy 22-én és 23-án ne menjen Toroczkaiék újabb rombolási kísérlete kiinduló helyszíneire! Amennyiben az esti órákra ismét polgárháborús hangulat alakulna ki -márpedig a szélsőséges bűnözői csoportokat, illetve a befutott információkat ismerve ez be fog következni-, kérjük minden helybéli, közelben lakó olvasónkat, hogy -lehetőleg az ablakokból- minél több fotót, videót készítsen az erőszakos cselekményekben résztvevő huligánokról, hogy azokat közzétehessük és közösen folytathassuk a hazánkat élhetetlenné tenni törekvő bűnözők beazonosítását és kézre kerítését. Figyeljék a média által közölt hírekben a filmeken, fotókon bemutatandó arcokat is és a felismert bűnözőkről értesítsék a hatóságokat, vagy a Partizaninfot! Felhívjuk a figyelmet a "Békevágyók kiskátéja" című felhívásunkra is! Ne adjuk át Budapestet és országunkat a randalírozó, gyújtogató csőcseléknek! Bízzunk a magyar rendőrség szervezettségében, a Toroczkaiék bűnbandáinak köszönhetően mára harcedzett magyar rendőrök elhivatottságában és amíg a rendőrség uralja a helyzetet, ne avatkozzunk bele a cselekményekbe!

Magyar rendőrök! Az elfogott randalírozó bűnözőkről készítsetek fotókat és küldjétek be adataikkal együtt, hogy azokat közzétehessük, ahogy ők teszik ezt veletek! Mutassuk meg a világnak a kendővel eltakart arcú neonáci hőzöngők valódi arcát!
Figyelje a további frissítéseket a készülő szélsőséges terrorral kapcsolatban a Partizaninfon!