2007. június 23.


Közösségellenes képviselőasszony
Leányfalun
Kicsoda Cs. Kovács Gabriella?

Általában a legitim politikai pártok és azok képviselői az eldurvult magyar politikai közélet ellenére is törekednek arra, hogy elhatárolódjanak a nyílt gyűlölködéstől, antiszemitizmustól, vagy más szélsőséges ideológiáktól. Tökéletes példa volt erre az a Fideszes önkormányzati képviselő tavalyi története, aki otthonában, ss egyenruhába bújva fotóztatta le magát, majd a kép nyilvánosságra kerülése okán, azonnal megvonták tőle megbízatását.

A gépezetbe azonban mindig kerülhet selejt csavar. A Leányfalu Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 219/2006. (X. 15.) számú határozatával a Településfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság elnökének megválasztott Fidesz-KDNP képviselő Cs. Kovács Gabriella internetes fórumokban közzétett megnyilatkozásait, valamint egyes olvasóink személyes ismeretség alapján gyűjtött tapasztalatairól szóló beszámolók tartalmát megismerve meginogni látszik a választópolgárok közélet tisztaságába vetett maradék hite is.
Történet az alábbi:
Több internetes fórumon is szerepel egy „Csonttollú” nicknév, mely mellbevágó mondataival járul hozzá az amúgy is megosztott társadalom békétlenségének felszínre hozatalához. Az eddig ismeretlen kilétű „Csonttollú”, az elmúlt hónapokban több internetes fórumon tett szélsőséges, durva nyilatkozatokat, melyek bőven túlmennek a jó ízlés és a közösségi együttélés szabályain.
Egyik régi olvasónk, egy IP cím kereső szoftver segítségével beazonosította a gyűlölködő politikust, aki nem más, mint a szélsőséges nézeteiről is ismert Cs. Kovács Gabriella.
Cs. Kovács Gabriellát munkatársai –a hozzánk beérkezett levelek alapján- hirtelen haragúnak és durva habitusúnak ismerik, azonban még ez sem magyarázza rendkívül szélsőséges kinyilatkoztatásait.
A Gondola.hu nevű erősen jobboldali fórum egyik, "A mi rendőreink" című oldalán „Csonttollú” kilétét olvasónk felfedte, azaz a fórumon közölte társaival, hogy „Csonttollú” nem más, mint Cs. Kovács Gabriella, a Leányfalui Önkormányzat Fidesz-KDNP-s képviselője. Természetesen a fórum-szabályzat megsértéséért a moderátor törölte olvasónk hozzászólásait, azonban Cs. Kovács Gabriella eset utáni beismerését most is megtekinthetik, ahol a képviselő kifejtette, hogy: „Szeretném tájékoztatni mindazokat, akik követték a fejleményeket. Tegnap sokan olvasták annak a fickónak a beírásait, aki - minden fórumszabályt megszegve - részletes személyes és politikai adataimat jelentette meg e fórum lapjain (természetesen a már megszokott hiszteroballib mocskolódásokkal körítve).”

Alább, Cs. Kovács képviselő asszony néhány internetes megnyilvulását olvashatják a megfelelő linkekkel.
"A mi rendőreink" című fórum elérhetősége:
Kiléte nyilvánosságra kerülése után, Cs. Kovács Gabriela így kommentálja az eseményeket 2007. június 19-én 15:14-kor, a 135 számú hozzászólásban:
"Már nincs neve, törölték, csak erre regisztrált. Sajnos, az értelmes reakciók is eltűntek.Ugyan fogalmam sincs, honnan azonosított, de végülis mindegy. A fényképemet mindenesetre az iwiw-ről szedte.Valószínűleg személyes ellenségem lehet, (...), vagy rájött az adataimra (?), és hiszteroballib-módra patkánykodott. Ha megtalálom, beperelem - keresem. (Ha sikerül, fel is pofozom).Egyébként most kiszedem a barátaimat az iwiw-ből, és törlöm magam. Rohadt liberálisok."

Egy másik beismerés kilétét illetően, 2007. június 19-én 16:41-kor, a 143-as sorszámú hozzászólásában:
"Most már nem csodálkozom rajta. Már ki is szálltam.
Nem az zavar különben, hogy a nevem nyilvánosságra került, vállaltam már sok esetben, amikor nemes ügyért kellett síkraszállni (többek között a Morvai-honlapon is megtalálható az október 23-án átéltekről szóló írásom).A közéleti szerepvállalással viszont nem kellene együtt járjon a rágalmazás és a mocskolódó-antiszemitázó névtelen levelek áradata.Gusztustalan - dehát a koszosgarbósszakállasmakkoscipős, Magyarországot megszállva tartó kurvaországi fattyaktól nem is várhatunk mást.
Egyébként Molnár Balázst nagyrabecsülöm."


„Csonttollú”, ezen fenti kijelentései egyértelművé teszik kilétét, vagyis, hogy a fiatal „hacker” nem tévedett a szélsőséges nicknév tulajdonosával kapcsolatban... A gondola.hu fórumán a szélsőséges "Csontollú" nem más, mint Cs. kovács Gabriella képviselő aszony.

Cs. kovács Gabriella viszont bosszúból alapos felderítő munkát végzett a személyét felfedő ismeretlen partizán hovatartozását illetően. A megoldást alább olvashatjuk magától Cs. Kovácstól 2007. június 19-én 15:15-kor, a 136-os sorszámú hozzászólásban:
"Egyébként nincs kétségem, hogy ki lehetett.Egy Magyarországot megszállva tartó kurvaországi."
A meglehetősen szélsőségesen fogalmazó, nem egyszer gyűlölködő Cs. Kovács Gabriella más fórumokon is megjelent a szokásos „Csonttollú” álnéven és a már ismert, gyakran hangoztatott kifejezésivel, így például a Jobbik.net szélsőjobboldali portálon is ahol az alábbiakat jelentette ki (Itt a "Fattyak" címszóra kattintva megjelenik maga a hozzászólás is):

Fattyak
Csonttollú, p, 2007-06-22 13:01
Várható volt, hogy ez lesz. A zsidó Kurvaországiak mindent megtesznek, hogy kimossák végrehajtó hóhér fattyaikat. Nem volt elég a magyarok gyilkolászása szeptemberben, októberben, most már az erőszakra is bíztatják őket.Eljön még a mi időnk! Mi fogunk ítélkezni felettük. Keserves lesz számukra. Én kész vagyok elpusztítani őket. Isten kegyelmezzen nekik!
» A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges email this page

Más, rá jellemző mondatai megtalálhatóak a Est.hu fórumon is, például 2007.06.20-én, 12:31-kor:
"A zsidóság tolvaj érdekeit éberen őrző ballib tolvajok, a rendőrség útján kívánják a magyarságot elnyomni, miközben "a héber rend éber őreinek" morális állapota a béka feneke szintjét sem éri el. Nyilvánvalóvá vált, hogy a magyar egészségügy és az oktatás tönkretétele a nemzetközi zsidóság elemi érdeke és igen, az antiszemitizmust nem tartom bűnnek mindaddig, amíg a magyarság érdekei és a keresztény magyar szellem veszélyben vannak. Ahhoz, hogy hazánkban rend legyen, minden bérenc rendőrnek szenvednie kell, akárhányan vannak, főleg a REBASZÓS maszopos zsidó huligánoknak, akik ártatlan gyerekeket kínoznak meg nemzeti ünnepünk alkalmából."
Vissza az elejére

Fentiekhez ugyanekkor 12:31-kor hozzátette azt is, hogy:
"Gyűlölök minden REBASZos fattyat, aki a keresztényellenes rendszer kiszolgálója. Pedig mindegyik az! Egy sincs köztük, aki ellenszegülne és felhagyna a magyarok folyamatos gyilkolászásával."
Vissza az elejére

Cs. kovács Gabriella, a gondola.hu-n, a "A mi rendőreink" című fórumon az alábbiakkal magyarázkodik és búcsúzik egy őt az uszító nézeteiről, kijelentéseiről, megnyilvánulásairól faggató „magunkfajta” (micsoda jelző...) fórumozótól, 2007. június 22.-én 12:32-kor a 205-ös sorszámú megszólalásában:
"Hiszteroballib szokás kiragadni a szövegösszefüggésből mondatokat.Először aljas rágalom, vádaskodás, elképesztően mocskos szemétkedés, becsületsértés, és hasonlók.Aztán, ha a nyilashorthystafasisztának válaszában elszakad a cérna, visítva visszadobni a labdát. Ögyes.
Körömletépni, élvemegdarálni, agyonverni, dróttallefeléarccalaföldnek tudom, szimpátikusabb a magadfajtának, vagy, a modern idők modern szavára hallgatva, gránáttal, gumilövedékkel szemenkilőni, megnyomorítani.
A nemzeti oldalnak viszont kezd elfogyni a türelme, ennyi az egész.Kívánom neked, hogy ne légy a közelében, ha kitör."


A kérdés ezek után már csak az, hogy vajon szó nélkül maradhatnak-e az adófizetők pénzén tartott képviselő, Cs. Kovács Gabriella fenti gyűlölködő, politikai sportszerűséget is nélkülöző, a nemzeti oldal kitörését ígérő megnyilvánulásai.
Mindenesetre a radikális gondolkodású, keresztyén-antiszemita önkormányzati képviselő asszony felől, munkahelyén lehet érdeklődni, illetve a Fidesz-KDNP különböző fórumain:

Leányfalu Nagyközség Önkormányzat Polgármesteri Hivatala
2016, Leányfalu, Móricz Zs. u. 126.
Központi telefon: (26) 383-014
Központi fax: (26) 383-363