Közlemény!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni minden kedves olvasónkat, hogy az Igazkuruc nem a másként gondolkodó, vagy a más politikai véleményen lévő honfitársaink pellengére állításának céljából jött létre. Az Igazkuruc kizárólag a gyűlöletre uszító, mások létét és testi épségét veszélyeztető szélsőségesen megnyilvánuló bűnözők és azok támogatói kilétének felfedését tűzte zászlajára.
Figyelem! Nem járulunk hozzá olyan személyek adatainak nyilvánosságra hozatalához, akik csupán másként gondolkodnak, esetleg a közizléstől eltérő politikai nézetet vallanak, mindaddig, amíg nem terheli őket felelősség a gyűlölethullám és az ország kettészakítottságának kialakulásáért. Nem teszünk közzé olyan információt sem, amelynek hitelessége kétséges.
Ezt a lapot, a Magyarországot élhetetlenné tevő soviniszta, háborús uszító bűnözői csoportok internetes garázdálkodása generálta. Ez a portál nem más, mint egy önvédelmi reakció.
Sajnos jelenleg egy olyan országban élünk, ahol egymást nem ismerő emberek gyűlölik egymást tiszta szívből, csupán a másként gondolkodás okán. Egy olyan országban élünk, ahol az erőszakra éhes, önmagukat igaz magyarnak kinevező kisebbség, hadat üzent a békére és nyugalomra vágyó csöndes többségnek. Egy olyan országban élünk, ahol egyes szélsőséges, a hatóságok előtt ismert személyek szabadon, következmények nélkül, egyértelműen félelemkeltés céljából közzétehetik egyes igazságszolgáltatásban dolgozó bírók, ügyészek személyes adatait, lakcímeit, telefonszámait. Egy olyan országban élünk, ahol az eddig gyűlölet nélkül élő állampolgárok, különböző internetes portálokon maguk is nyíltan fenyegetik közéleti személyek és más állampolgárok életét, testi épségét csupán az ellentétes politikai vélemény okán. Egy olyan országban élünk, ahol lassan fél éve a nemzeti lobogó félelmet kelt az emberekben. Egy olyan országban élünk, ahol a kirekesztődés egyetlen ellenszere a nemzeti, antiszemita, klerikális nézetek feltűnő hangoztatása, az ilyen gondolatiságot tükröző külsőségek mutogatása. Egy olyan országban élünk, ahol a politikai válságot kihasználó, szervezetten működő, nyíltan fegyverkező csoportok, a jól kidolgozott internetes propaganda eszközével megtévesztik és maguk mellé állítják a becsületre, békére, tisztességes közéletre vágyó embereket is.
Ne hagyjuk!
Ne hagyjuk, hogy faji, vallási, etnikai hovatartozás, vagy politikai vélemény alapján bélyegezze meg és rekessze ki az ország egyik fele az ország másik felét!
Tudni kell, hogy a szélsőséges nézeteket valló, revizionista, a szomszéd népek, valamint a hazai kevésbé radikális, vagy más nézeteket valló, nyugalomra vágyó honfitársaink ellen folyamatosan gyűlöletet szító nézetek elsősorban az interneten keresztül mérgezik meg mindennapjainkat.
Kattintson a bal oldalon lévő oldalakra és máris megismerheti a kialakult gyűlölethullám elsőszámú felelőseit!
Elérhetőségünk továbbra is:
igazkuruc@hotmail.com
Szívesen fogadunk még több, a témához illő gondolatokat, esszéket, publicisztikákat, közleményeket, felhívásokat, melyeket, ha arra érdemesnek találunk, közzéteszünk.